A A A A Автор Тема: Продам образ верный — камеру звездочётную ZWO ASI 533MM  (Прочитано 580 раз)

Оффлайн Lex1993Автор темы

• Новичок
  • *
  • Забанен!
  • Благодарностей: 0
  • Мне нравится этот форум!
    • Сообщения от Lex1993

Куплена была мною у купца честного, из лавки его «Звездочёт» нарицаемой, что великим усердием звезды числит и небеса меряет. Камера сия служила мне исправно и покорно, отсняла приблизительно пятьдесят часов под небом ясным — без хулы, без горячки, без песчинки лукавой в матрице.

Берёг я её, яко вещь добрую: в сундуке сухом держал, от стужи и влаги оберегал. В деле своём крепка, без поветрий и повреждений.

Отчего продаю: желаю перейти на старшую камеру — 2600MM, дабы шире небесное поле вместить и больше светил уловить.

Цена дани за образ сей — 85 000 рублей.

В придачу отдам всё, что с нею было от купца: коробицу родную, шнуры всяческие, крышицу защитную.

Кому надобна вещь надёжная да исправная для зоряного промысла — обращайтесь.

Оффлайн Lex1993Автор темы

• Новичок
  • *
  • Забанен!
    • Сообщения от Lex1993

Оффлайн Lex2609

• Новичок
  • *
  • Забанен!
    • Сообщения от Lex2609
Скидка - 80к)

Оффлайн SLOVYANIN

• Новичок
  • *
    • Сообщения от SLOVYANIN

Оффлайн SLOVYANIN

• Новичок
  • *
    • Сообщения от SLOVYANIN
Набыта была мною ў купца сумленнага, з яго крамы, што «Зорказор» завецца, бо той з вялікай руплівасцю зоркі лічыць і небасхіл мерае. Камера гэтая служыла мне спраўна і паслухмяна, адрабіла прыкладна пяцьдзесят гадзін пад ясным небам — без заганы, без перагрэву, без аніякай хітрай пясчынкі ў матрыцы.

Бераг я яе, як рэч добрую: у куфры сухім трымаў, ад сцюжы і вільгаці ахоўваў. У справе сваёй — моцная, без пашкоджанняў і без ніякіх нягодаў.

Чаму прадаю: жадаю перайсці на камеру старэйшага класу — 2600MM, каб шырэй ахапіць нябеснае поле і болей свяціл злавіць.

Даніна за гэты выраб — 75 000 рублёў.

У дадатак аддам усё, што з ёю ішло ад купца: скрынку родную, драты розныя, вечку ахоўную.

Каму патрэбная рэч надзейная ды спраўная для зорнага промыслу — звяртайцеся.

Оффлайн smart

• Благодарностей: 16
    • Сообщения от smart
Набыта была мною ў купца сумленнага, з яго крамы, што «Зорказор» завецца, бо той з вялікай руплівасцю зоркі лічыць і небасхіл мерае. Камера гэтая служыла мне спраўна і паслухмяна, адрабіла прыкладна пяцьдзесят гадзін пад ясным небам — без заганы, без перагрэву, без аніякай хітрай пясчынкі ў матрыцы.

Бераг я яе, як рэч добрую: у куфры сухім трымаў, ад сцюжы і вільгаці ахоўваў. У справе сваёй — моцная, без пашкоджанняў і без ніякіх нягодаў.

Чаму прадаю: жадаю перайсці на камеру старэйшага класу — 2600MM, каб шырэй ахапіць нябеснае поле і болей свяціл злавіць.

Даніна за гэты выраб — 75 000 рублёў.

У дадатак аддам усё, што з ёю ішло ад купца: скрынку родную, драты розныя, вечку ахоўную.

Каму патрэбная рэч надзейная ды спраўная для зорнага промыслу — звяртайцеся.

Снимаю шляпу  :good:
Простите за оффтоп
Главное – не место, где находишься, а состояние духа, в котором пребываешь.